Kaos och sömnbrist.

bildeeen

TRÖTT. SÅ TRÖTT HALLÅ.
Sov 14 timmar igårnatt och somnade inte förrän 6 imorse, och sov till halv 12. Har helt strulat upp dygnsrytmen… Anyways! Dagen har gått åt till att packa beställningar, försökt låta bli att somna, filmat en ny video, KLIPP DEN OCH DET TOG SÅÅÅÅ MÅNGA TIMMAR, handlat, ätit, svarat på mail osv. Satt hela kvällen igår med att försöka uppdatera min dator och final cut. Det var himla komplicerat! Tur att jag är en hacker, så jag löste det till slut. Sen nu har jag suttit i en timme och försöka ladda upp min ny video på Youtube men det fungerar inte. Så måste hacka mig fram till det också. GAAH. Blir himla irriterad när saker och ting som inte borde ta lång tid och vara komplicerade blir och är det. Jag har för dåligt tålamod.

Wish me luck! Förhoppningsvis kommer nya videon upp om någon timme.
Bilden är förövrigt från Barcelona : ) Älskar den!

You might also like

Caroline Roxy - CAROLINE ROXY We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - IconMirror We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *