Beställt ny dator!

imac

..När jag åkte till LA för snart ett år sedan bestämde jag mig för att när jag är i Sverige under en längre period igen så ska jag köpa en iMac. Jag har velat ha en i flera ÅR! Eftersom jag klipper otroligt mycket videon till Youtube nu och tydligen blir i Sverige ett tag så kände jag att det var dags. Älskar min MacBook pro, och min Air. Men dom orkar inte riktigt med att klippa och redigera så mycket som jag gör. + Att det är så mycket skönare att sitta vid en stationär när man håller på med sånt! HOPPAS DEN KOMMER SNART!!!!

Vad använder ni för datorer?

You might also like

Lisa Anckarman - YELLOW OBSESSION Josephine Qvist - BELISSAS STARTER KIT Sponsored - Zalando @ Way out west Paulina Danielsson - Fina mjukisdressar! Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Pigalle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *