Min egna fotoram!

fotoram

ÅH VAD JAG ÄR NÖJD!
Jag älskar egentligen att pyssla och fixa, men dom senaste åren har jag verkligen blivit så dålig på det. Minns förut när jag lade pärlplattor osv jämt! Men, häromveckan framkallade jag lite bilder från min instagram och hade faktiskt ingen aning om vad jag skulle göra med dom först. Jag framkallade mest bilder på mig själv för jag tänkte att jag skulle signera dom och skicka med alla som beställer paket från min webshop, men jag framkallade också några till mig själv.

Så idag så satt jag och tittade på min tavla i mitt rum och insåg hur tråkig det var… Då fick jag den briljanta idén om att sätta in mina egna bilder i den istället och det blev så sjukt bra!!! Och det piffade verkligen upp rummet : ) Kom på nu i efterhand att jag kanske skulle gjort en DIY av det, men samtidigt så det enda jag gjorde var ju att klistra in bilder i en ram.. Inte jättespännande att kolla på kanske? Haha. Dom flesta bilderna är från LA. Egentligen gör det lite ont i hjärtat av att behöva kolla på dom varje dag, men samtidigt vill jag såklart alltid minnas den bästa tiden i mitt liv.

Ha en världsbra fredagkväll kompisar
<3.

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *