barcasony

Hej Keela!
Jag skulle behöva köpa en ny kamera och du köpte väl en ny för några veckor sedan? Jag undrar om du är nöjd och om den fungerar bra. Svara gärna i ett inlägg.

Hej!
Jag hade inte alls speciellt höga förväntningar på kamera eftersom den var rätt billig. Den kostade runt 3000:- och Sony är inget märke som jag någonsin provat förut när det kommer till kameror, men jag var i akut behov av en vloggkamera och det var den som fanns i affären som inte var superdyr så det fick bli den : ) Och, jag måste säga att jag älskar den! Både som vloggkamera och kamera att ta bilder med. Verkligen över förväntan. Några av mina absolut favoritbilder genom tiderna är tagna med den kameran. Alla bilder här ovanför från Barcelona är tagna med den och den är himla smidig och lätt att ta med och SÅ bra för det priset. Jag gillar även att filma med den och jag hittar enkelt i menyn osv. Jag är himla nöjd!

Direktlänk:
ASONYCM195271954

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *