Back on track.

BACKONTRACK

ÅH KÄNSLAN HALLÅ.
Finns det någon bättre känsla än den när man avslutat ett träningspass? Tror inte det. Dock är det himla mycket hatkärlek jag känner också.. Haha! Speciellt när jag kör ben som jag gjorde idag. Jag mår SÅ illa och dåligt efter passet eftersom jag tar i så himla hårt och har så hög puls hela tiden. Ben är så himla stora muskelgrupper också så kroppen får verkligen jobba. Men som sagt hatkärlek, för så fort illamåendet lagt sig så känns det så sjukt bra och skönt! Det bästa med Sverige? Min träningsmotivation. Haha! Den är i stort sett obefintlig i LA. I Sverige är det min favoritsyssla och mitt största intresse. Förutom blogg och youtube såklart : )

Och ja, behöver jag säga mer om min fantastiska tights? Näe. Trodde väl inte det. Dom är för snygga för sitt eget bästa.

Direktlänkar:

78-9197Skärmavbild 2015-05-26 kl. 14.29.33 Skärmavbild 2015-05-26 kl. 14.31.12 Skärmavbild 2015-05-26 kl. 14.31.29

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Linda

    Visst är det kul med träningskläder!!
    Om du gillar Camomönster får du gärna kika in på FB eller Instagram : Shape Up By Segerman.
    Vi har träningstights i olika färger som vi försöker nå ut med, hjälp oss gärna om du gillar det du ser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *