Glossybox!

glossy1
Hörrni!
Jag är så glad över att få samarbeta med Glossybox!
Ingen av er kan väl ha missat vad det är förresten? Om ni har det så fy skäms : ) Det är i alla fall som en överraskningslåda man får hem i brevlådan varje månad med massa roliga produkter i. Innan jag flyttade till L.A så prenumererade jag själv på den! Och nu har jag börjat igen. Det är så himla skoj varje gång att få hem ett paket som man inte har någon aning om innehållet i och jag har aldrig blivit besviken! Och dessutom får man så mycket för pengarna då det bara kostar 139:-/månaden. WIN WIN! Det är mycket skönhetsprodukter i boxarna och det kan man faktiskt aldrig ha för mycket av.. Haha.

Nästa box, som kommer ut i slutet på juni har Carolina Gynning designat och hur snygg är den inte? Jag kommer absolut behålla lådan när den dyker upp i brevlådan.

 

Intervju med Gynning hennes box:
Hur såg din vision med boxen ut? 
Min vision var att skapa en innovativ design och det tycker jag verkligen att jag tillsammans med GLOSSYBOX har lyckats med.
Jag har försökt förmedla en känsla av Ibiza, lyx och skönhet.
Har du själv några knep för att få bra självfört ​roende? 
Allt börjar med att acceptera sig själv, att hitta ett sätt att uppskatta sina brister eller kanske vända dessa
till sin fördel. Sedan är jag en stark förespråkare för att framhäva det du gillar bäst med dig själv. Har du långa snygga ben, visa dem!
Har du vackra händer, använt ett nagellack som drar till sig uppmärksamhet. Det är viktigt att älska sig själv för att kunna ge kärlek till andra.
 
Förutom alla spännande produkter i boxen, vilken tycker du är den största anledningen till att man ska köpa just din box?
Skönhet börjar inifrån, det är det budskapet jag vill sprida genom denna box. Ett vackert inre skapar även ett vackert yttre.
Det är det mitt konstverk Ibiza Queen står för. Jag vill att boxen ska finnas hemma hos alla Glossy Girls och ständigt påminna dem om 
att man duger som man är!

 

Vill ni också börja prenumerera på Glossybox? Då kan ni göra det här.

glossy2

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Ex on the beach. Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Josephine Qvist - A STAR IS BORN Alexandra Nilsson - Vi spenderade en av våra första dejter här..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *