Sömnproblem..

dator

Åter igen, JAG ÄLSKAR MIN DATOR. Nu ska jag sluta tjata.. Lovar. Haha.

Annars då? Något är verkligen knas.
Jag har inte sovit på nätterna på över en vecka nu och det börjar bli riktigt jobbigt. Somnar mellan 5-7 på mornarna och försöker ändå kliva upp runt 12, men är som en zombie hela dagarna och vill bara gå och lägga mig igen. Sen på kvällen när jag gör det så är det helt omöjligt att somna även fast jag är galet trött. Häromdagen klev jag upp redan 10, men somnade ändå inte förrän 6 morgonen efter. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har alltid haft lite småproblem med att somna på kvällarna, men har aldrig haft sömnproblem som jag har just nu. Hoppas verkligen att det blir som vanligt igen snart för det här är så sjukt jobbigt.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *