Min snapchat

mystory
Nu är alltså min My story öppen på Snapchat. Så många av er ville det så varför inte? : )
Jag är dock lite rädd och orolig.. Haha! Vet inte varför. Och jag postar sällan något men ska försöka bli bättre nu när den är öppen för er också. Ni kan inte skicka snaps till mig utan ni kan bara se min story och så kommer det fortsätta vara. Jag heter alltså K33L4 ( Allt annat var upptaget. Så det fick bli lite geekigt.. Hehe. ) Check it out!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *