bw
GUYS!
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra när det är såhär med sömnen alltså. Jag är helt paj om dagarna och försöker sova hela nätterna. Imorse somnade jag inte förrän 7(!) och då hade jag ändå försökt sova i 6 timmar. Det är otroligt frustrerande. Jag vill ju upp tidigt, träna och vara pigg nog att orka blogga och spela in videos om dagarna. Men icke. Jag har köpt receptfria tabletter som ska hjälpa till med att kunna somna, men det hjälper ändå inte. Kanske får gå och kolla om jag behöver något starkare? Samtidigt gillar jag inte att ta till tabletter utan vill liksom att det ska lösa sig ”naturligt”. Men om det inte går har jag inte så mycket att välja på för såhär kan jag verkligen inte ha det. Jag önskar att man kunde stänga av hjärnan på kvällarna och nätterna. Förmodligen har jag för mycket i huvudet och det är för mycket kaos för att jag ska kunna slappna av helt enkelt. Men nu har det varit såhär i 1,5 vecka och det verkar inte bli bättre utan snarare tvärtom. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Matilda

    Hej hjärtat! Har du testat att vara igång mycket med kroppen på dagen? Hård träning gör ofta att man somnar gott och gör en mindre stressad. Jag vet att de dagar jag har haft mycket i hjärnan och samtidigt inte gjort mycket, kanske bara legat i soffan eller sovit på dagen, så kan jag glömma att få någon sömn. Det blir en dålig cirkel. Så även om du är trött en dag, var igång. Sen kan det kanske vara bra att inte tänka så mycket på att du inte kan sova eller att du behöver sova, då blir det liksom ett ”tvång”, istället för att bara låta sömnen komma och tänka på något bra. Det kommer att lösa sig, det vet jag! Känner du dig mycket orolig så prata med någon. Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *