‘em palm trees.

plams

Tänk vad fort man vänjer sig vid palmer, sol, blå himmel och stränder. Så fort så att man liksom glömmer bort att dom är där. Man tar det förgivet. Nu saknar jag det mer än någonsin! Speciellt nu när vädret är som det är i Sverige. Regn, blåsigt och kallt. Halsduk i Maj. Halsduk i Juni. Blä.

Anyways… Tack för att ni är himla förstående angående mina sömnproblem. Har aldrig tidigare känt mig som är zombie på det här sättet. Jag. Är. Så. Trött. Så utmattad. Och dom flesta av er har rätt. Visst beror det på omställning och jag har mycket och tänkt på just nu.

Många pratar om, och jag fick höra mycket om det innan LA, att när man flyttar utomlands kan det bli som en chock för kroppen. Allt är nytt. Människor, intryck, miljö osv. Det blir för mycket helt enkelt. Man kan hamna i lite av ett chocktillstånd. Inte för mig. Jag anpassade mig nästan för bra för fort. Därför tror jag att den här chocken för mig kanske istället kom nu. Nu när jag kom hem. Jag vet inte. Jag kanske bara spekulerar och förmodligen är hälften av orden felstavade och meningarna osammanhängande. Jag är för trött för att skriva egentligen. Ville bara kika in och säg tack, och förhoppningsvis GODNATT. Vill sova. Måste sova.

<3.

Kommentarer (1)
  • Moa

    Har du provat mindfulness? Det finns en app som heter Mindfulnessklockan, den är gratis. Ha det lugnt omkring och tänk på dom kroppsdelar som rösten säger att du ska säga. Efteråt brukar jag känna mig alldeles tung i kroppen och orkar knappt vända på mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *