Ny sminkspegel!

makeupmirror

HEEEEY!!!!!
Hallå, life goal nr.2. En sminkspegel. Med sånna där coola lampor runt om. Aaaah, när jag ändå inte kan vara i LA får jag passa på att bocka av några life goals, eller hur? Och nr.1 var min iMac. Nr.2 är en sminkspegel. En spegel kanske låter lite löjligt, men jag har velat ha en sån här i FLERA ÅÅÅÅÅR. Och nu har jag en äntligen : ) Happy!

Ni får bättre bilder på den en annan gång, nu måste jag kila till tåget. HEJ STOCKHOLM!!!!!

Direktlänk:
chloe-classic-white-makeup-mirror-white1

This post contains adlinks from Adviral

You might also like

Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - HAVE A NICE DAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *