Middag med Caty!

middag

YUUHUUU!!
Vad gör ni idag? Jag har mest klippt video, kikat massa på Youtube, duschat osv. Tänkte äta något nu sen bege mig mot Uppsala! Jag ska hitta på rackartyg med Camiz ikväll. Det ska bli skoj! Bilderna här ovanför är från när jag och Caty åt middag på Jensen igår. Jag gillar Jensen, men dom är faktiskt alltid otroligt sega… Igår fick vi vänta på notan i över 20 min och ändå var jag och sa till två gånger för att påminna? Och det var inte så att det var mycket folk direkt.. Otroligt irriterande!

Det kommer upp en video om någon timme också förresten : D

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????
  • AvantiLouice | Foto

    Ja fy tusan!! Maten är görgo!! Men servicen…fy faan!! Vi fick vänta säkerligen runt 40 min på maten + att de glömde en del rätter vi beställt.
    Sen ja…notan…..tusen år!! Och så fick vi en nyanställd som inte kunde ett smack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *