Uppsalahelg!

DSC05314
…En natt i Uppsala råkade bli tre 🙂 Haha. Men det var så himla skoj att hänga med Camiz och massa andra folk så jag stannade tills idag istället helt enkelt. Vi har både kalasat och hängt i soffan och ätit glass. Vi har råkat sova hela dagen men det gjorde liksom inget. Vi haft samma låt på repeat i timmar och tagit rekordfula bilder och videos till snapchat Ja.. Jag skulle kunna hålla på hela kvällen! HIMLA BRA HELG helt enkelt.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Caroline Roxy - With love from Beirut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *