I Expressen!

expressen

Asså så himla galet egentligen! Men så kul. Dock är jag väl lite besviken på att visa saker som jag bad dom att ta bort kom med ändå, men det är väl så med tidningar.. Haha. Dom vill väl inte direkt ta bort smaskig information 🙂 Får lära mig att hålla tyst och säga mindre till nästa gång.. Heheheheh.

Men tack Expressen för att ni ville ha med mig! Det är verkligen en ära att få vara med i den här artikelserien tillsammans med andra talanger i Youtubevärlden <3!

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS BYGISELA - SPANJORSKAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *