THE DAY!!!!

Untitled-3

ALLTSÅ VET NI HUR LÄNGE JAG VÄNTAT PÅ DEN HÄR DAGEN?????????? I FLERA ÅR!! JURASSIC WORLD FFS!!!!

Jag ska möta upp Caty nu och sen ska vi se den på bio. ÅH! Jag brukar inte gå på bio på dagen annars, men nu vill jag verkligen se den fort som möjligt så struntar i det.. Haha! I’M SO EXCITED! Men, jag höll på att börja gråta igår när jag insåg att min Jurassic Parktröja är kvar i Ljusdal. HUR kunde jag glömma den?! HUR ska jag kunna gå och se filmen utan tröjan på mig? Åh. Så himla dumt. Det hade ju varit den perfekta oufiten…

JAG HOPPAS FILMEN ÄR BRA!!!! Någon mer som ska se den idag?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - DATES Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - With love from Beirut Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - new week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *