Summerburst 2015!

Untitled-4
ASSÅ VILKEN HELG!
Jag och Camiz här hängt på i solen på Gärdet hela helgen. Tänk att jag aldrig varit på Summerburst förut?! Så himla dumt. Längtar redan tills nästa år! Så himla bra stämning, så himla mycket folk, vi hade fantastiskt tur med vädret.. Ahh.. En sjukt bra helg helt enkelt : ) Alla var grymma, men måste säga att Axwell och Ingrosso var över förväntan och absolut bäst på hela helgen.

Någon annan som var där?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *