Summerburst 2015!

Untitled-4
ASSÅ VILKEN HELG!
Jag och Camiz här hängt på i solen på Gärdet hela helgen. Tänk att jag aldrig varit på Summerburst förut?! Så himla dumt. Längtar redan tills nästa år! Så himla bra stämning, så himla mycket folk, vi hade fantastiskt tur med vädret.. Ahh.. En sjukt bra helg helt enkelt : ) Alla var grymma, men måste säga att Axwell och Ingrosso var över förväntan och absolut bäst på hela helgen.

Någon annan som var där?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Caroline Roxy Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *