Hos Rapunzel!

rapunzel

YUUUHUUU!!
Äntligen har jag intagit stolen hos Rapunzel i Stockholm igen. SÅ länge sedan sist. Över ett halvår sen! Ändå har håret sett rätt bra ut tycker jag med tanke på hur länge det suttit i : ) Men det ska bli skönt med lite nytt och förändring även om det inte blir något drastiskt. Jag har inget löshår på bilden btw! Många har önskat en bild på mitt hår utan löshår så here ya go.

Jag har ett par timmar kvar här, sen ska jag sätta mig på tåget tillbaka till Ljusdal.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - RS_____2 Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *