Hos Rapunzel!

rapunzel

YUUUHUUU!!
Äntligen har jag intagit stolen hos Rapunzel i Stockholm igen. SÅ länge sedan sist. Över ett halvår sen! Ändå har håret sett rätt bra ut tycker jag med tanke på hur länge det suttit i : ) Men det ska bli skönt med lite nytt och förändring även om det inte blir något drastiskt. Jag har inget löshår på bilden btw! Många har önskat en bild på mitt hår utan löshår så here ya go.

Jag har ett par timmar kvar här, sen ska jag sätta mig på tåget tillbaka till Ljusdal.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - Godnatt Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Sandra Lindahl - HELGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *