Hos Rapunzel!

rapunzel

YUUUHUUU!!
Äntligen har jag intagit stolen hos Rapunzel i Stockholm igen. SÅ länge sedan sist. Över ett halvår sen! Ändå har håret sett rätt bra ut tycker jag med tanke på hur länge det suttit i : ) Men det ska bli skönt med lite nytt och förändring även om det inte blir något drastiskt. Jag har inget löshår på bilden btw! Många har önskat en bild på mitt hår utan löshår så here ya go.

Jag har ett par timmar kvar här, sen ska jag sätta mig på tåget tillbaka till Ljusdal.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *