Spring med mig!

nikewomen

Vad tusan har jag nu anmält mig själv till tänker ni? Haha, det tänker jag också.. Visst har jag sprungit en mil förut.. Flera gånger! Men faktiskt aldrig utomhus utan bara på löpband. Nu har jag dock bestämt mig för att göra det utomhus och Nike Women’s Run kändes ju som ett himla bra tillfälle : ) Tack och lov finns det många olika tider att anmäla sig själv beroende på hur hårt man vill köra och hur snabbt man ska springa. Jag tog den långsammaste tiden… Hehehehhe. Vill inte gå ut FÖR hårt ju… Hm. Hur ska detta sluta..

Men äh, vet ni vad? Man kan och pallar så mycket mer än vad man tror och jag älskar att utmana mig själv. Känslan när man lyckas är ju oslagbar! WHO’S WITH ME?! Jag är himla taggad! Ännu mer taggad är jag över t-shirten man får av Nike när man deltar… Haha. Det är ju ett av mina favoritmärken när det kommer till träningskläder. Och skor.. Och well, det mesta.

Är det någon mer som ska springa?
Om ni är sugna tycker jag ni ska anmäla er här!
HOPPAS VI SES SÅ VI KAN GE VARANDRA SVETTIGA KRAMAR!

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Isabelle

    Då kan jag glädja dig me att d är mkt lättare att springa ute än på löpband av flera olika anledningar 🙂 lycka t 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *