Nya håret!

rapunzeeel

Åh, längsedan jag kände mig såhär tjusig i håret! Har ju inte färgat eller slingat det alls på nästan ett helt ÅR(!). Idag färgade vi min utväxt mörkare, blekte håret och satte i nytt hår. Denna gången valde jag faktiskt att sätta i 50 cm istället för 60 cm som jag brukar. Det känns sjukt bra! Så mörkare i botten, ljusare på längderna och kortare 🙂

BÄSTA Rapunzelofsweden som alltid får mig att känna mig som en prinsessa.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
 • Livia

  Hur länge har du haft löshår?
  När bestämde du dig att lägga dem pengarna på det?
  Är du nöjd?
  Började du med clips eller vad började du med för löshår?
  Älskar din blogg
  Tacksam för svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *