Nytt smink!

eleven

Hur kommer det sig att sminket alltid tar slut samtidigt? Det kanske är rätt logiskt iochförsig.. Haha! Men det är irriterande. Allt mitt tog slut förra veckan innan Summerburst så jag sprang in på H&M och tänkte att jag skulle prova något nytt. Sa till mig själv att absolut inte köpa något jag själv använt tidigare eftersom jag ALLTID köper samma och det känns så tråkigt. Så köpte bland annat en foundation från Maybelline och lite annat. Kommer hem och provar… Asså, det var den sämsta foundationen jag någonsin provat och ägt. Fy tusan! Men jag använde den ändå under helgen men beställde också annat som skulle finnas att hämta ut när jag kom tillbaka till Ljusdal. Herregud vilken flopp! Haha.

I alla fall så beställde jag enbart saker jag aldrig provat då heller bara för att jag verkligen vill hitta nya favoriter. Hoppas det är inte blir en lika stor flopp bara : ) hehe. Här är vad jag beställde!

Nyx HD studio foundation. – SAND BEIGE
En flytande foundation framtagen med ”HD Photogenic” som ger en felfri hy. När ljuset träffar huden så speglas ljuset och gör att huden ser slät och jämn ut samt minskad synlighet av porer.

Den ger en felfri hud med tack vare tri-peptider som främjar kollagenproduktionen, minskar rynkor och porer, samt föryngrar huden. High Definition Photogenic Foundation är perfekt för dagligt bruk, denna flytande foundation glider på lätt för en perfekt slät hy och för ett daggigt snyggare utseende.

  • Hög definition.
  • Berikad med mineraler.

Fri från parabener & talk.

Lumene sheer finish powder.
Ett ljuvligt, fjäderlätt löst puder som låter huden andas, och håller din makeup på plats. Detta finish-puder är enkelt att applicera, och ger en hållbar skir finish med fin lyster.

Pudret är transparent och smälter in i huden för att passa alla hudtoner, och hjälper även till att reducera glans.

Nyx Jumbo lip pencil – VIXEN.
Vad är bättre än en läppenna och ett läppstift i ett. Jumbo Lip Pencil ger en exakt läpp-linje samtidigt som den fyller dina läppar med slät, krämig, fuktgivande färg.

Wet n Wild ColorIcon Blusher – PEARLSCENT PINK.
Ett härligt silkeslent rouge som har den perfekta balansen mellan transparent lyster och strålande pigment. Du får en hållbar nyans som pryder dina kinder och ger dig en mjuk och neutral look!

Jag har inte hunnit testa dom än men är så himla taggad! Speciellt på foundationen eftersom jag lyckades pricka in rättt färg. YAAY. Någon av er som har provat dessa produkter?

 

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *