OUTIFTBOOHOO
Direktlänkar: Armband, Body chain, Choker, Halsband, Solglasögon, Ryggsäck, Skor, Örhängen, Lösfransar, Leggings, BH, Tröja, Jacka.

Hej Keela!
Jag älskar din stil och skulle bli väldigt glad om du skulle vilja tipsa om en snygg outfit som passar lite mer till fest än till vardag fast ändå håller sig till den coola stilen och inte blir för sött eller för fint liksom. Hoppas du förstår.. Jag ska på fest nästa vecka och vet inte alls vad jag ska ha på mig!!! Kramar Matilda

Hej Matilda,
vad kul att du gillar min stil : ) Jag håller med om att det kan vara lite knepigt att känna sig festsnygg utan att kanske ha klänning eller något lite ”finare” eller ”sötare”. Själv brukar jag nästan alltid köra på höga leggings/discobrallor som dom här ovanför, en magtröja och massa smycken. Det tycker jag är allra snyggast! Jag passade på att sätta ihop en hel outfit när jag ändå höll på.. Haha! Hoppas du gillar den.

Kramkram

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Kommer aldrig sluta resa och upptäcka världen.. Alexandra Nilsson - My fav jacket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *