IMG_6929

HEEEEEY!

Hur mår ni? Förutom mensvärk från helvetet och att jag i snitt sovit 4 timmar per natt i en månad nu så mår jag kalasbra. Hehehehehe. Näe, ska inte vara negativ men jag börjar bli så otroligt trött på att vara så himla förstörd och inte orka göra något på dagarna för att jag inte kan sova. Det känns som att jag har provat allt, men ingenting hjälper… Det är så himla frustrerande. Hur ska jag kunna vara inspirerad och vilja jobba när jag både känner mig och ser ut som en zombie? Sömnbrist big time. Vet liksom inte riktigt vad jag ska ta mig till men hoppas verkligen att det ger med sig snart!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Linnea

    Hej! Istället för att prova tabletter som många föreslår, så kanske du ska prova på något nytt. Och ja, jag menar något du inte brukar göra.
    Du kan kanske prova att ändra dina rutiner att du varje dag provar på något du inte gjort innan, det kan vara små saker och stora.
    När du anstränger dig att göra saker som du inte gjort innan, som kanske är jobbiga antingen för kroppen eller psyket, kan hjälpa dig slappna av såpass att du kanske sover och mår bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *