HELGEN!

Skärmavbild 2015-06-28 kl. 18.52.07

Åh. Jag har nog haft den bästa helgen sen jag kom tillbaka till Sverige! Men… Jag är så trött. Det är allt ni hör från mig numera. Haha! Men alltså. SÅ BRA HELG. Äntligen har mina LA-vänner kommit tillbaka till Sverige! Men först gjorde jag en spontantripp till Uppsala på torsdagen och så i fredags var vi på Out of office som är som en after work fast galet stor. Sen hängde vi på Trädgården och jag var helt säker på att jag tappat min telefon så jag var helt förstörd! Tills det visade sig att Camilla hade den hela tiden… Hahaha. Asså ibland kan jag vara en sån drama queen!

Igår blev jag övertalad om att gå på dagskalas på Josefinas. Det var white party vilket var himla skoj! Dock var inte människorna där och stället riktigt min scen på något sätt. Det var himla fint och jag hade trevligt.. Men det var lite väl fancy och för mycket backslick för mig asså! Haha. Fast det blir ju vad man gör det till : ) Sen så mötte vi upp lite fler LA-vänner och sen dansade vi hela natten! Tror jag har sovit någon timme totalt dom senaste två nätterna. Kaos…

+ att, jaa.. Jag har ju liksom ingenstans att bo i Stockholm så har i princip haft min resväska inlåst på centralen i en box i två dagar. Haha. Därför har det varit svårt att uppdatera. MEN, ska jag vara ärlig har jag slutat se mig själv som enbart bloggare. Ni har min snapchat, ni har min instagram och min Youtube så vart jag än är och gör så vet ni det ändå. Även om jag inte uppdatera bloggen så få ni ju följa mitt liv ändå på andra ställen och sätt : ) Hoppas ni tycker det är ok!

Men.. Jag har levt genom kameran i flera år. Det låter kanske djupt och konstigt sagt.. Haha. Men det är sant. Så känner jag att dom flesta människor är idag. Det är viktigare att få en bra bild på det man gör än att faktiskt ha kul eller uppleva något. I allt jag gör och gjort har målet varit att ta så bra bilder som möjligt. Jag har liksom inte stoppat ner kameran och telefonen och bara haft kul. Den senaste tiden har jag lovat mig själv att bli bättre på det och den här helgen tog jag knappt upp telefonen. Jag tänkte inte ens på det vilken då också betyder att jag haft så skoj att jag liksom glömt bort det. Det är både positivt och negativt enligt mig. Positivt för att det bevisar ju hur kul jag har men negativt för att det är svårt att visa er : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Alice

    Det är as bra att du lever i nuet och att du har roligt med snapchat, insta och youtube. Men jag tycker att du ska sluta blogga, du lägger aldrig upp något längre, att lägga upp ett enlägg var tredje dag klassas inte som att vara en bloggare, jag har älskat din blogg sen flera år tillbaka, men nu är det time to say goodbye.
    Du ska leva ditt livet, men bloggen är inte en del av den längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *