Rabatt till er!

usot

HEY KOMPISAR!
Jag vaknade upp sjuk efter helgens äventyr. Eller ja, hade ont i halsen redan i lördags och det blev väl inte direkt bättre än massa dans. Så idag ligger jag mest i sängen och tycker liiiite synd om mig själv. Men vill inte att bloggen ska stå tom idag igen så jag har fixat en rabattkod till er : D 20% rabatt på hela ert köpt hos Uffessakerochting. YIIPPIEEE!

Min favoritpryl därifrån måste vara selfiesticken. Vilken jäkla fantastisk uppfinning! Haha. Använder min varje dag!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *