Rabatt till er!

usot

HEY KOMPISAR!
Jag vaknade upp sjuk efter helgens äventyr. Eller ja, hade ont i halsen redan i lördags och det blev väl inte direkt bättre än massa dans. Så idag ligger jag mest i sängen och tycker liiiite synd om mig själv. Men vill inte att bloggen ska stå tom idag igen så jag har fixat en rabattkod till er : D 20% rabatt på hela ert köpt hos Uffessakerochting. YIIPPIEEE!

Min favoritpryl därifrån måste vara selfiesticken. Vilken jäkla fantastisk uppfinning! Haha. Använder min varje dag!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *