Vattenmelon & serier.

IMG_6943
YUHUUUU!
Hur mår ni? Jag mår bra! OCH KAN VI BARA PRATA OM VÄDRET IDAG?! Jag vaknade upp hos Camiz i Uppsala idag och så fort vi vaknade så gick vi och köpte frukost och satte oss på gräsmattan utanför henne. Sen satt vi där hela dagen i solen : ) Dock fick jag ingen färg alls? Haha. Hatar att jag har så himla svårt för att bli brun.. Blir lite röd, sen försvinner det och jag blir blek igen…

Nu har hon åk iväg och jobbar och jag har bäddat ner mig i hennes säng och tänkte inte röra mig ur fläcken på hela kvällen! Det känns lite dumt med tanke på hur fint vädret är, men jag orkar verkligen inte göra något idag. Men det ska bli himla fint väder imorgon också så hoppas jag är piggare då! Jag ska spendera större delen av dagen med att filma en video : ) Yaay.

Kommentarer (1)
  • madde

    älskar serien! msp- blueny om någon har det hoppas dina sömnproblem försvinner! elr har dem redan lossat? sjukt bra du e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *