youtubekanalprenumerera2

Kommentarer (1)
  • Maria

    Hej Keela!
    Ville bara säga bra video! 🙂 Jag är själv vegetarian sedan nästan två år tillbaka och jag är det av personliga skäl. Jag hatar verkligen industrin och får enorma skuldkänslor av att äta sådant som är dött (när vi egentligen inte behöver det..). MEN, jag tycker fan att vegetarianer och veganer får dra en jävla gräns! Jag förstår hur dem tänker, det gör jag verkligen, men samtidigt måste man få låta folk göra vad fan dem vill. Jag vill själv bli respekterad över mitt val som vegetarian, då är det ju självklart att man måste respektera andras val som köttätare. Jag skulle aldrig tvinga på någon annan att vara vegetarian/vegan. Det är precis som att någon skulle tvinga mig att äta kött. Simple as that, låt folk vara och bry er om ert eget jävla liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *