Outfittips!

pink2
YUUHUU!
Ni vet att jag älskar bekväma outfits. Speciellt bekväma outfits som också är snygga! Den här rosa outfiten är en av mina absoluta favoriter! Dels för att well, den är rosa. haha. Men också för att den är så himla bekväm och fantastiskt snygg. När jag kikade in på Junkyard igår så såg jag att dom har rea på hela setet. Tröjan och byxorna kostar 175:- styck bara, och alla storlekar finns kvar! WOOHOO. Hur bra?! Nu kan ni alltså får en världssnygg och bra ROSA outfit för under 400:- : )

Direktlänkar: 
576866-1573243-1

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - My work space We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Bangs Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *