youtubekanalprenumerera2

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show
  • andrea

    Hej! Jag har en fråga. Jag ska till LA i augusti i ca 3 dagar och vill gärna få ut så mycket som möjligt av min tid där. Så skulle du kunna rekomendera lite saker som jag absolut inte får missa där. Tänkte kanske att du hade lite tips efter att ha bott där. Det kan vara både aktiviteter att göra och se men även om det är något bra mat ställe som jag inte får missa, ( har bott i usa i ett år så har ätit cheesecake factory och dom). Tack på förhand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *