Jag är ingen lögnare.

eeeeeeeee

YUUHUUU!!
Hur mår ni idag? Jag mår sådär. Måste säga att mina sömnproblem övergått i någon form utav kronisk trötthet och att jag mest går omkring som en zombie hela dagarna utan att fatta att dagarna ens går. Inser nu i skrivande stund att jag faktiskt saknat att skriva. Att ”prata” med er i text och inte bara på video. Många frågar om jag övergått till Youtuber helt och lämnat bloggen bakom mig. Lite så är det. Utan att jag ens tänkt på det har det blivit så. Men jag kommer aldrig lämna bloggen helt tror jag. Den är som en trygghet för mig. En plats där jag kan skriva av mig, berätta om mina dagar, mina känslor, fina stunder, mindre fina stunder osv. Och jag vet att ni lyssnar. : ) Både på gott och ont. Önskar att det gick both ways så jag kunde finnas där för er som ni alltid finns där för mig. Hoppas jag gör det på något sätt, på ett eller annat sätt.

Fick en länk av en läsare till ett blogginlägg som Stoppapressarna skrivit om mig tidigare iår. Det gjorde mig lite irriterad. Det borde det förmodligen inte göra med tanke på att jag inte är en sån som skulle ljuga för att få några extra läsare på min blogg eller för att få uppmärksamhet. Blogginlägget handlade om mig och LA. Om alla kändisar jag påstod träffat och varit hemma hos. Blev nästan mörkrädd när jag läste kommentarerna till inlägget. Jag hade ljugit om alla hundra tusen i sjukhusräkningar jag hade(och fortfarande har..), jag hade ljugit om alla jag varit hemma hos för jag hade ju faktiskt inte en enda bild. Och varför skulle dessa kändisar vilja hänga med mig egentligen. Jag hade tagit droger och hoppat i säng med varenda en bara för att få komma hem till dom osv. Har läst tidigare att någon till och med ”sett” mig göra det. Jag förstår liksom inte. Men det är rätt ironisk att dom påstår att det är jag som hittar på när jag aldrig varit att än ärlig, men ändå får höra hur jag tagit mig dit och vad jag har gjort när jag inte ens berättat det. Frågan är väl egentligen vem eller vilka det är som hittar på? Jag eller dom.

Anyways… Kommentarerna gjorde mig arg och bitter. Bitter över att inte kunna dela med mig av mitt liv utan att bli dömd eller kallad lögnare. Bitter över att behöva försvara mig i allt jag säger och gör. Bitter över att jag ibland blir så less på bloggvärlden så att jag bara vill ge upp den helt. Det är förmodligen därför jag drar mig ur den mer och mer. Det är inte samma sak på Youtube. Faktiskt. Jag kan få mycket skit och hat där också. Men långt ifrån samma nivå som jag fått uppleva via bloggen.

Jag är ingen lögnare. Mycket av vad som hände och det jag upplevde i LA är långt ifrån verkligt och när jag tänker tillbaka på det känns det ibland som att det inte ens hänt för det är så overkligt. Men ingenting jag någonsin sagt har varit en lögn. Snarare tvärtom. Jag har berättat långt ifrån allt, för jag vet att ingen skulle tro mig ändå.

Och skulle jag dessutom haft möjlighet att filma eller tagit bilder där jag var kan jag lova er att jag hade kunnat tjänat bra pengar på att sprida det jag sett och hört. Men, det inte intressant för mig. Och jag skulle inte vilja att någon annan gjorde så mot mig. Jag har alltid levt efter att behandla andra som man själv vill bli behandlad och skulle inte sluta med det enbart för att kunna outa en kändis för att tjäna någon tusenlapp eller för att höja min bloggstatistik.

Puss!

Kommentarer (1)
  • Rebecca

    De är bara avundsjuka för att de själva aldrig kommer uppleva det 🙂 sen tror jag att de är Justin bieber fans som blir så jävla sura för att du har fått festa med honom haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *