Gotland!

gotland

YUUHUUUU!!!
Hur mår ni?! Jag mår, utan en enda timmes sömn, faktiskt bra. Jag är himla taggad över att vara på Gotland för första gången sedan jag var 10 eller något : ) Ska vara här hela helgen! Jag var SÅ arg på sl imorse. Vi åkte med pendeln så att vi skulle vara i Nynäshamn 45 min innan båten skulle gå. Men det var ersättningsbuss halva vägen. Och gissa vad? Den blev så full att vi inte kom på den. Så vi var tvungna att vänta på nästa. Busschauffören sa att den skulle komma efter en kvart och då hade vi hunnit. Den kom efter en halvtimme… Vi var dom sista som gick på båten och dörrarna stängde en sekund efter vi kommit på. Aldrig varit så svettig och stressad någonsin tror jag. Fasiken var vi sprang. Haha! Men är så glad över att vi hann med den :’D

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *