Hemma igen..

dgotland

Årets pris för sämsta person på att ta bilder under helgen i Gotland går till mig!!!! WOOOHOOO. Men, jag står fast vid det jag sa under Summerburst också. Jag älskar ändå att jag har haft så pass kul att jag glömt att ta bilder. Jag levde i nuet och inte genom instagam och snap. Jag gillar när det blir så : ) Samtidigt som jag inte har så mycket att visa för er nu.. Haha!

Jag kom hem till Malin klockan 6 imorse och slocknade på en sekund. Var så sjukt trött! Färjan gick 00.50 igårnatt och sen var det buss från Nynäshamn. Hujeda! Men, jag har haft en sån himla rolig helg. Nog hade torsdagen kunnat sluta annat än i Ambulans och jag hade faktiskt inte behövt vara hög på morfin den natten. Men utöver det. SÅ. BRA. HELG. Jag hade lite svårt att slappna av på fredagen, trots att jag inte kände av njurarna alls då. Jag var mest rädd att det skulle komma tillbaka tror jag. Men lördagen var jätteskoj! Igår så hade jag pyttelite ont igen, Och då menar jag verkligen LITE ont jämfört med i torsdags, fast det oroar mig lite ändå så lär väl ta mig till sjukhuset för ett ultraljud till veckan. Jäkla skit.. Trodde verkligen att mina njurar hade blivit bättre sedan i höstas.

Har ni haft en bra helg? 🙂

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *