crepe
Bilder från Gotland. Bäääääästa maten på deras crepe-ställe!

YUUHU!
Hur mår ni idag? Jag är sådär fantastiskt trött som vanligt. Hur trött är ni på att höra att jag är trött? Haha.

Idag har jag ändå gjort lite nytta. Jag klev upp i tid, sen åkte jag till Bingos studio och hjälpte honom med en fotografering. Sen åkte jag iväg och förnyade mitt gymkort nu när jag ska vara i Stockholm några veckor. Sen gick jag och Ani, som jag bor hos nu, iväg och handlade och solade. Känner mig så illa tvungen när vädret är såhär alltså.. Ser ju ut som Casper. Är helt genomskinlig som ett spöke : (

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - ROXY Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *