Min födelsedag!

happybirthday
Snodde mittenbilden av Alexandra. Mohahahahaha.

Hey!
Tänk att jag fyller 25 idag.. Halvvägs till 50 hallå. Vad sjukt! Jag känner mig inte alls som 25! Jag har i alla fall haft en sånt himla bra dygn. Igår var vi hemma hos Malin på eftermiddagen och sen gick vi till Mr. French på kvällen och firade 12-slaget där. Idag låg jag i sängen till klockan 4… Hahaha! Men jag tänkte att eftersom det faktiskt är min födelsedag får jag bestämma själv!

Ani och Malin överraskade mig med tårta. Så himla söta. <3. Fira kommer jag dock inte göra idag alls, utan det kommer jag göra på lördag : ) Vilket är skönt.. Jag är alldeles för trött efter igår. Och nu har vi ätit så mycket mat och tårta att jag inte kommer orka röra mig en cm ikväll. Haha.

Hur mår ni idag?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *