Bra kombo.

IMG_7252

Kan vara snyggaste ryggsäcken jag någonsin ägt. Tillsammans med mina favoritskor genom tiderna. SÅ bra kombo!

Direktlänkar:
550575 608736

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Cornelia

    tjena tjena Keela, haha. jag funderar starkt på att skaffa löshår från Rapunzel of Sweden men jag är så osäker på det. Eller grejen är att jag vill verkligen men har hört fööör många skräckhistorier om det. Det vore hur gulligt som helst om du kunde svara på dessa frågor i ett mejl eller skriva ett inlägg/göra en video om dem, det kan ju vara så att anda också hade fått hjälp av svaren på dessa frågor. Anledningen till att jag skriver till dig är för att jag har 2 timmar till närmsta Rapunzel frisör och har ringt och frågat på deras kund service men fick inte allt för bra svar. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *