Sluta ge mig en diagnos.

adidas
Direktlänkar: Topp, Baseballtröja

Asså… Ni vet hur jäkla mycket jag gillar er och hur mycket jag uppskattar er alla. Men fasiken vad irriterad jag har blivit på några av er senaste tiden. Ni MÅSTE sluta ge mig diagnoser. Jag orkar verkligen inte läsa vilken sorts cancer jag har varje dag. Tro mig, jag har ångest nog över vad som kan vara fel på mig. Men i helvete att det är cancer. Och hur kan ni ens ge mig den diagnosen? För att jag är trött och har problem med njurarna? Ni har aldrig ens träffat mig! Det skulle vara som att ni gick fram till en främling på stan för att han eller hon såg trött ut och sa ”hörru, du har nog cancer!” Så gör man inte. Det är så himla respektlöst.

Jag vågar inte ens läsa mina kommentarer och mail för att det hela tiden kommer fler och nya diagnoser, och dom flesta, cancer. Och fy satan vad rädd jag har varit över att få cancer. När jag var yngre fick jag panikångest bara jag hörde ordet. Så snälla, sluta. Jag vet att det är något som är tokigt med mig, men tro mig, det är inte cancer. Jag vet också att ni bara menar väl och vill hjälpa, men att ge mig diagnoser utan grunder hjälper mig inte alls. Snarare tvärtom. Det ökar min ångest och gör att jag inte ens kommer våga gå och kolla upp vad som är fel.

Jag behöver inte era diagnoser, jag behöver bara veta att ni finns där och är sådär bra som ni alltid är annars : )
Jag är långt ifrån färdig med livet och kommer leva tills jag går omkring och gör vloggar med min rullator.
PUSS.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *