Göteborg.

göteborg

YUUHUUU!
Vet ni vart jag är? Jag är i Göteborg! Men bara för ett tågbyte. Jag gick upp 4 imorse för att hinna med tåget hit så har knappt sovit något alls men är på bra humör ändå : ) Jag ska nämligen spendera helgen på västkusten! Så nu sitter jag på tåget igen mot Halmstad. Dock har jag blivit såååå sjuk. Haha! Jag vaknade upp utan röst igår och har helt galet ont i halsen. Jag låter helknäpp när jag pratar.. Men då har andra något att skratta åt i alla fall!

Vad gör ni i helgen?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Ronja

    Hur fort blir din vita ryggsäck smutsig?? Har tänkt skaffa en vit men får inte för mamma för hon tror det blir smutsigt direkt. <3 <3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *