Kaos och trasig kamera….

IMG_7341

Haha asså… Jag är världens klantigaste människa. Ställde upp kameran för att filma igår och den åker rakt i golvet.. Så mitt fisheye sprack och gick av och min kamera startade inte. TUR att jag har två fisheye… Känner mig själv så pass väl att när det första gick sönder och det var på lagning så köpte jag ett nytt eftersom jag verkligen behövde det. När sen det gamla var lagat så behöll jag det också eftersom jag visste att mitt andra förr eller senare skulle gå sönder. Jag har verkligen sönder allt jag äger. Även om jag är försiktig! Tror att det vilar en förbannelse över mig.. Haha.

Dock sprang jag in på ica idag och köpte superlim som nödlösning och se på fasiken… Det gick! Fokusen fungerar fortfarande och min kamera går att starta igen.. Fast det känns som att dom inte har långt kvar att leva ändå : (

Nu är vi i Tylösand i alla fall och bor i en liten stuga! OCH ÄNTLIGEN HAR VI LITE TUR MED VÄDRET!!!! SOL!!!!!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *