Tylösand after beach.

tylösand

Hey guys!
Jag har haft ett sånt himla bra dygn. Efter att kameran gick att laga blev jag genast på bättre humör och vi gick iväg på after beach i Tylösand! Vi hade sån himla tur med vädret också så det gjorde mig på ännu bättre humör. Jag var här på samma hotell för några år sedan med mitt ex, men kommer inte alls ihåg att det var såhär bra då! Det var verkligen hur skoj som helst, sjukt mycket folk och ännu bättre musik. Himla glad över att vi åkte hit!

Imorgon ska vi på Ullared. Jag har aldrig varit där förut, men med mitt tålamod är väl inte det bästa stället att vara på .. Haha! Vi får se hur det kommer gå…

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN
  • liv

    Saknar dina engelska videos, du är så himla bra så du kan säkert slåss med dom kändaste youtuberserna, dont let the haters stop you <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *