Pool & sol.

fdfs

ÅH. ARG.
Nu vill inte kameran alls vara med och leka… Objektivet gick sönder igen och nu går det inte att limma. Och jag har heller inte med mig något objektiv </3 Så några fina bilder blir det inte idag.. Så himla typiskt! Det är världsbra väder och jag och Camilla hänger vid poolen så det skulle kunna blivit så bra bilder. GAAAAAH! Istället får ni några av mina senaste instagrambilder : )

Eftersom jag bor i min resväska nu är det svårt att hitta tid och plats till att filma videos. Därför blir uppdateringen på Youtube inte så bra. Men efter helgen är jag nog i Ljusdal igen och då blir det som vanligt!

Puss.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *