Tillbaka till rutiner.

tylöbåstad
Första bilden är från Tylösand, den andra från Båstad. 

FINA NI!
Vad bra ni är som har sånt tålamod med mig. Att bo i en resväska i nästan en månad är inte särskilt inspirerande. Samma kläder. Sova på soffor. Ingen rutin. Trasig kamera.. Haha! Det är inte lätt. Därför har det blivit lite tokigt med videos! Men, nu är jag påväg till Ljusdal igen om kommer förhoppningsvis komma in i mina rutiner himla fort igen : ) Ska försöka få upp en video redan imorgon eller på tisdag. Har ni några önskemål?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *