Livet för ett år sedan..

icaniwill
Bästa tightsen från icaniwill!

 

Är det inte lite galet hur livet och man kan ändras på ett år? För ett år sedan var jag träningsnarkoman och gick bara utanför lägenheten för att gå till gymmet eller för att köpa min kvarg. Var jag lycklig? Jag trodde det då. Jag blev ju liksom glad av alla endorfiner jag fick av att träna två gånger om dagen, visst. Men jag var SÅ himla ensam. Jag hade ju aldrig tid att umgås med vänner och ville aldrig gå ut. Jag bara jobbade och tränade. Jämt.

Jag är rätt säker på att träning alltid kommer vara mitt favoritintresse, men jag är så himla glad över att jag tog mig ur min bubbla. Jag trivdes med mig själv bättre då, absolut. För att eftersom jag har så himla lätt att för att gå upp i vikt så är det klart att jag gjort det. Men hur kul är det att alltid vara ensam? Att vara så beroende av något? Att aldrig hitta på något skoj? Aldrig unna mig godis? Mitt problem är ju att jag alltid är 0 eller 100. Satsar jag på träning så viger jag mitt liv till det. Jag har så svårt för att hitta ett mellanting. Så när jag väl börjar är jag rädd att jag ska bli likadan igen.

Dom senaste månaderna har jag tränat när jag har känt för det och när jag har haft motivation till det. Eftersom jag rest runt lite och inte haft ett riktigt ”hem” har det blivit svårt och jag har verkligen saknat det. Nu när jag är i Ljusdal blir det lätt att jag tränar varje dag för det finns inte så mycket annat att göra och det gör mig liksom ingenting. Jag älskar ju att träna! Men jag är så rädd att halka tillbaka igen och glömma bort att leva. Inte för att folk som tränar massor inte lever, men jag som person har svårt att göra det när jag ger mig in i något.

Det senaste året har varit det bästa i mitt liv på många olika sätt och jag är rädd att glömma bort det och halka tillbaka in i min lilla bubbla. Jag hoppas att jag har lite bättre kontroll den här gången. Lagom är ju liksom bäst : )

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Julia

    Känner likadant! Man går alltid runt svettig i träningskläder, svettigt hår och känner sig ofräsch. Sedan känns det no point att göra sig fin någon gång för man ska inom en väldigt snar tid gå till gymmet och svettas igen.. Right alla snygga kläder som kommer sitta snyggt, dom hinner man inte ens använda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *