Mälarpaviljongen.

mälar

Det är SÅ svårt att låta bli att vara utomhus när vädret är såhär! Älskar det.
Igår var jag först på ett möte, sen mötte jag upp Anty på Fridays. Vi har ju inte setts sedan Guldtuben?!?? Så sjukt. Så det var jätteskoj att träffa henne igen. Sen åkte jag iväg till Kungsholmen och mötte upp några kompisar på Mälarpaviljongen. Det är så mysigt där för det ligger alldeles vid vattnet : )

Hur smart är jag btw… Skulle egentligen bara vara här nere i tre dagar så för en gångs skull packar jag en jätteliten väska. Självklart slutar det med att jag stannar längre. Så nu blir jag här minst en vecka till och har kläder för tre dagar… Hahaha. Det här blir spännande…

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *