Nätshoppat.

IMG_7550

Yuhuu!
Igår skrev jag ju att jag bara tagit med mig kläder för tre dagar hit till Stockholm. Jag såg det som en ursäkt till att shoppa lite.. Haha! Så jag beställde lite nya kläder från Junkyard. Älskar att dom har så snabb leveranstid också så paketet lär komma redan imorgon : D

Kom just på en annan tokig grej.. Laddaren till kameran är hemma i Ljusdal också……. Det blir ju spännande att filma och ta bilder utan batteri </3.. Åh!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *