Nätshoppat.

IMG_7550

Yuhuu!
Igår skrev jag ju att jag bara tagit med mig kläder för tre dagar hit till Stockholm. Jag såg det som en ursäkt till att shoppa lite.. Haha! Så jag beställde lite nya kläder från Junkyard. Älskar att dom har så snabb leveranstid också så paketet lär komma redan imorgon : D

Kom just på en annan tokig grej.. Laddaren till kameran är hemma i Ljusdal också……. Det blir ju spännande att filma och ta bilder utan batteri </3.. Åh!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *