Beats – Solo 2 Wireless.

beatsss

Asså ÄNTLIGEN.
Jag har velat ha ett par Beats i över ett år nu och speciellt trådlösa! Så himla värt. Och SÅ himla fina. Det stod mellan dom i guld eller dom här vita. Dom guldiga är så sjukt snygga, men det fick bli vitt ändå. Det är så himla fräscht med vitt ju! I alla fall första veckorna.. Haha. Vi får väl se hur om ser ut om några veckor. Sen passar vitt till allt också. Köpte faktiskt till försäkring också. Trodde aldrig jag skulle ha ett par försäkrade hörlurar faktiskt, men med tanke på hur dyra dom är och hur klantig jag är så kändes det värt det.

Jag har hoppat omkring i lägenheten och dansat nu senaste halvtimmen och viftat massa på armarna BARA FÖR ATT JAG KAN. Man fastnar ju inte i någon sladd! WOOOOHOOO.

You might also like

Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *