proteinpudding! nomnomnom

pto

HEY GUUUYS!
Som ni kanske vet så är jag kvargolist/kvargnarkoman. Och letar hela tiden efter nya sorter/smaker med tanke på att jag ätit min kvarg med funlight nu varje dag i säkert tre-fyra år.  ( Med uppehåll i LA, men saknade det varje dag.. HAHA. ) Det är kanske inte jätteskoj att äta längre, dock hittar jag ingenting som är lika gott i kvargväg. TILLS IDAG!!!! Har sett mängder av bilder på proteinpudding på instagram men aldrig sett någon i affären. Men idag fanns det! Kom hem, tog bort locket och tyckte enbart att det såg väldigt nasty ut. Helvete, tänkte jag. Men kände att jag ändå borde smaka och haaaaalllelujah! SÅ sjukt god! Kan KANSKE vara så att jag hittat något som är lika bra som min kvarg och funlight. Men bara kanske….. Det är ju lite mer socker i den här också… Och den här smaken är rätt speciell och söt så vet inte om jag skulle bli sugen på den till frukost eller så, men till mellanmål absolut : )

Har ni smakat den?!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *