Dagens träningspass…

beatsnike

Fy satan vad dåligt jag mår…. Brukar ni också bli så efter träningspass? Är ni mår jätteilla? Jag blir ofta det. Speciellt när jag tränar ben för att det är en sån stor muskelgrupp och jag tar i så mycket. Fast idag tränar jag inte ben så förstår verkligen inte varför jag mår såhär.. Eller jo förreten… Jag drack ju en celisus innan passet. Jag gjorde alltid det förut dock och det gick bra då? Och jag brukar alltid ta någon form utan PWO. Fast min kropp brukar vara känslig mot koffein i och för sig… Först blev jag jättetaggad, men efter typ en halvtimme dog det helt och jag mådde bara dåligt. Min puls var all over the place också! Så knasigt. Jag är himla bra på att hålla koll på vilken puls och borde ha och hur jag ska göra för att hålla den och vad den borde ligga på när jag gör olika övningar osv. eftersom jag haft pulsklocka varje gång jag tränat i flera år. Idag drog pulsen iväg när jag knappt ansträngde mig! Det brukar tyda på att jag varit/är sjuk men känner mig inte sjuk alls? Och har inte varit det heller.. Himla tokigt. Så det var inte direkt mitt bästa träningspass.. Haha! Men bättre än inget.

Dessutom fick jag ju inviga mina nya beats! Alltså, jag säger det igen, SÅ VÄRT MED TRÅDLÖSA LURAR!!!!! Det var så skönt! Jag har sällan fickor på kläderna jag tränar i och jag avskyr att han sånt där band runt armen för det sitter fasiken aldrig riktigt på plats och är obehagligt så har liksom aldrig haft någonstans att han telefonen. Nu kan jag ha den liggandes på golvet bredvid mig eller vart jag vill! Dessutom river jag inte ner den från löpbandet eller crosstrainern som jag gjort annars för jag fastnar ALLTID i den där nedrans sladden. Åh, jag är kär. I ett par hörlurar.

Direktlänkar:

Skärmavbild 2015-08-27 kl. 14.55.01 Skärmavbild 2015-08-27 kl. 15.01.05

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Jenine

    Jag mår illa under/efter vissa pass ibland beroende på hur hårt jag kör. Har även känt av det när jag några gånger druckit celsius innan, får någon konstig känsla i magen och mår rätt kasst… Har efter de gångerna varit väldigt försiktig med att dricka celsius innan träningspass!
    Testade däremot Nocco BCAA innan passet idag, och då var jag mer taggad och mådde inte dåligt alls! Lite samma effekt som en liten dos vanligt PWO pulver har på mig typ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *