Sjuk..

IMG_6330

Hey guys!
Jag har försvunnit lite för att jag blivit jättesjuk. Vaknade upp med himla ont i halsen häromdagen och det bli bara värre. Nu har jag både feber, hosta, ont i halsen och är superförkyld </3 Orkar knappt sitta upp, men ville i alla fall kika in och berätta varför det inte kommer något inlägg eller videos. Jag hoppas jag blir frisk snart och jag hoppas verkligen inte att mina njurar kommer börja krångla som dom brukar göra när jag är såhär sjuk. Jag försöker ignorera att jag känner av dom nu.. Vi håller tummarna!

You might also like

Lisa Anckarman - GLITTER BABE Josephine Qvist - MA NEW BAG Lisa Anckarman - ORANGE ORANGE ORANGE ORANGE Sponsored - Zalando @ Way out west BYGISELA - JAG OCH MIN ÅNGEST - MITT I STOCKHOLM Sponsored - Get your Glossybox today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *