Sminket!

fmakeuprevolution
Direktlänkar: Makeup revolution 32 eyeshadow palette flawless matteMakeup revolution Lip powerMakeup Revolution Ultra face base foundationMakeup Revolution Primer, Makeup Revolution highlighter palette radianceMakeup Revolution Baked BlusherAlla Borstarna.

Om ni inte orkar kolla på videon här under så får ni här en bild på allt smink jag visar från Makeup Revolution! Favoriterna är absolut Highlight-paletten och rougen. Båda kommer användas flitigt framöver : )

Har ni provar Makeup Revolution?

You might also like

Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Loco Caroline Roxy - DATES Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *