Äntligen nya naglar!

celina
Några av naglarna jag haft tidigare.

 

ASSÅ ÄNTLIGEN!!!! Att ha, skulle jag vilja säga, Sveriges bästa nagelteknolog är fasiken inte lätt ju. Jag har fått vänta flera månader på tid! Haha. Men jag vet ju att det är värt det : ) Jag gick ju till Celina i över ett år innan jag flyttade till LA och hade absolut inte slutat om jag varit kvar i Sverige. Jag har aldrig gått därifrån utan att älska mina naglar och alltid blir dom över förväntan bra så jag är SÅ glad över att jag har tid idag nu äntligen : ) Jag har dock inte riktigt bestämt mig för  vad för naglar jag vill ha… Men är 100% säker på att Celina kommer använda sin oändliga fantasi och skapa något helt fantastiskt!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Ex on the beach - rensar luften Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *