Naglarna – Före & Efter!

dnaglar

SER NI NAGLARNA?!?!?!!?!? SÅ FINA! Celina har gjort det igen. Hon är så himla duktig. Jag är världsnöjd! Jag känner mig alltid så mycket finare och fräschare med snygga naglar. Jag provade på en annan form den här gången också. Jag brukar alltid ha fyrkantiga naglar för förut gillade jag inte spetsiga, men nu älskar jag det!

Vet ni vad? Celina har också startat en Youtubekanal! Woohooo. Så kul 😀 Den borde ni kika in. Ni hittar den här.

Vad tycker ni? Gillar ni dom?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *